diumenge, 27 de febrer de 2011


COCA DE RECAPTE

INGREDIENTS:

5 GOTS DE FARINA ( GOT DE VI)
1 GOT D'AIGUA
1 GOT D'OLI
UN POLSSIM DE SAL
UNA CULLERADETA DE LLEVADURA ROYAN
1 ALBERGINIA
DOS CEBES
1 PEBROT
1 CARBASSÓ
UN BRIK DE TOMATA FREGIDA

TONYINA AL GUST



ELABORACIÓ:

ES FA UN VOLCA AMB LA FARINA, S'AFEXEIX L'AIGUA, L'OLI , LA SAL I LA CULLERADETA DE ROYAL.
ES COMENÇA A TREBALLAR AMB LES MANS, FENT UNA MASSA MOLT ESPESSA. PER SABER SI LA MASSA ESTA BEN AMASSADA, LES MANS HAN DE QUEDAR NETES DE FARINA I OLI.
ES TREBALLA BASTANTS MINUTS, COM MES MILLOR.
ES DEIXA REPOSSAR 20 MINUTS.
PASSAT EL TEMPS ADIENT, S'ESTIRA LA MASSA AMB UN CORRÓ ( RODILLO). UNA VEGADA ESTIRADA ES FICA ELS SEGUENTS INGREDIENTS:

UNES CULLERADES DE TOMATA FREGIDA, ESCAMPANT PER SOBRE LA MASSA
ALBERGINIA A LAMINES
CEBA TALLADA MOLT FINA
PEBORT ROIG I VERD
CARBASSÓ AMB LAMINES FINES
UNS POLSETS DE SAL I UN RAIG D'OLI PER DAMUNT DE TOT

ES DEIXA 20 MINUTS AL FONR, QUAN ESTA CUIT, ES FICA LA TONYINA PER SOBRE DELS INGREDIENTS, ES DEIXA 5 MINUTS MES AL FORN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada