dimarts, 29 de març de 2011

Cargols a la Gormanda de Maria


Cargols a la Gormanda
Ingredients
Cansalada viada “panceta”
Llonganissa
Ceba
Pebrot roig i verd
Pernil
Xoriço picant
Alls
Julivert
Conyac
Pebre roig “pimenton”
Tomata fregida
Cargols
Pa rallat
Preparació
Primer s’han de bullir els cargols amb la seva aigua i quan estan morts s’ha d’afegir sal, bitxo, brou de carn, llorer i timó.
A part s’ha de sofregir la cansalada viada i la llonganissa, tot tallat a trossets petits, després s’afegeix el pebrot i la ceba.
Una vegada cuit s’afegeix el julivert, alls, xoriço, pernil passat per la picadora (molt picat).
Regirant s’afegeix el pebre roig i el conyac. El conyac es deixa que s’evapori i després es posa el tomàquet i els cargols (Si vols pots afegir el brou dels cargols)
Per acabar es remena tot afegint 2 cullerades de pa rallat.
Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada