dimarts, 1 de març de 2011


Pollastre amb bolets i vi blanc


Ingredients:
• 1 pollastre tallat petit
• 400 gm de bolets
• 1 cabessa d´alls
• 200cc de vi blanc
• 300cc de fumet de carn
• Sal
• Pebre.
• Oli

Elaboració:

• Agafem i posem una cassola, si pot ser de fanc,i posarem oli per fregir el pollastre,que hem salat ,tenin cura del pit no fregir-lo massa.A mitja cocció i posarem uns quans alls ,que no es cremin perquè desprès amarguejen
• Posem una paella per fregir els bolets amb uns quants alls i un pols de sal. Una vegada cuit ho reservem.
• Quant tenin el pollastre cuit i posarem el vi blanc amb el foc viu perquè s´evapori l’alcohol del vi.
• Un cop reduit i posarem els bolets i el fumet fen-lo bulir i corretgin de sal i pebre al gust .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada