diumenge, 27 de febrer de 2011


Risoto de bolets

Ingredients

· 400g d’arròs

· Una bossa de boletus congelats de la sirena

· Una ceba i un gra d’all

· Oli , sal

· 1.5 de brou de verdures

· 150g. de formatge parmesa rallat

Posseu en una casola per fer l’arròs , la seba tallada amb l’oli a foc lent

Saltegeu los bolets en una paella apart amb oli i el gra d’all picat amb sal i pebre fins que surti l’aigua.

Una bolta estigui la seba dorada fiqueu los bolets i barregeu molt bè.

Al cap de uns minuts pòseu l’arròs i barregeu bè durant 5 minuts despres afexiu el brou de verdures que tindreu calent.

Feu-lo bolli durant 7 minuts a foc fort i 7 minuts a foc lent i poseu el fortmage parmesa barrejeu una mica . poseu-lo al forn durant 5 minuts a 200º i ya està……………


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada