Risoto de bolets
Ingredients
· 400g d’arròs
· Una bossa de boletus congelats de la sirena
· Una ceba i un gra d’all
· Oli , sal
· 1.5 de brou de verdures
· 150g. de formatge parmesa rallat
Posseu en una casola per fer l’arròs , la seba tallada amb l’oli a foc lent
Saltegeu los bolets en una paella apart amb oli i el gra d’all picat amb sal i pebre fins que surti l’aigua.
Una bolta estigui la seba dorada fiqueu los bolets i barregeu molt bè.
Al cap de uns minuts pòseu l’arròs i barregeu bè durant 5 minuts despres afexiu el brou de verdures que tindreu calent.
Feu-lo bolli durant 7 minuts a foc fort i 7 minuts a foc lent i poseu el fortmage parmesa barrejeu una mica . poseu-lo al forn durant 5 minuts a 200º i ya està……………
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada