dimecres, 3 d’abril de 2013

Pastís fred de marisc



Pastis fred de marisc

Ingredients

  • 16 llesques de pa de motlle
  • 400 g de palets de cranc
  • 1 llauna de tonyina
  • 2 ous durs
  • 1 pot mitja de maonesa
  • 1 pot de 500 g de tomàquet triturat al natural
  • 16 gambes salades
  • 1 pot de olives farcides
  • Ensiam
  • Pastanaga

Elaboració

Es trinxen els palets, els ous, 10 gambes (pelades) i la tonyina esmicolada.
Es barreja to, i serà el farcit del pastis.

Muntatge

Amb una plata plana es col·loca 6 llesques de pa de motlle, es suquen amb el tomàquet, al que li hauríem afegit l’oli de la tonyina. Damunt hi posarem part del farcit. Agafarem 6 llesques més de pa i les sucarem amb maonesa per una cara, col·locant-les damunt del farcit. Continuarem fent la mateixa operació del començament: tomàquet, farcit i maonesa. S’acaba sucant tota la part de dalt amb maonesa. S’adorna amb les gambes, l’ensiam, la pastanaga ( al gust de cada un) i les olives farcides.

Orquídia blanca

Pastis fred de marisc

Ingredients

  • 16 llesques de pa de motlle
  • 400 g de palets de cranc
  • 1 llauna de tonyina
  • 2 ous durs
  • 1 pot mitja de maonesa
  • 1 pot de 500 g de tomàquet triturat al natural
  • 16 gambes salades
  • 1 pot de olives farcides
  • Ensiam
  • Pastanaga


Elaboració

Es trinxen els palets, els ous, 10 gambes (pelades) i la tonyina esmicolada.
Es barreja to, i serà el farcit del pastis.

Muntatge

Amb una plata plana es col·loca 6 llesques de pa de motlle, es suquen amb el tomàquet, al que li hauríem afegit l’oli de la tonyina. Damunt hi posarem part del farcit. Agafarem 6 llesques més de pa i les sucarem amb maonesa per una cara, col·locant-les damunt del farcit. Continuarem fent la mateixa operació del començament: tomàquet, farcit i maonesa. S’acaba sucant tota la part de dalt amb maonesa. S’adorna amb les gambes, l’ensiam, la pastanaga ( al gust de cada un) i les olives farcides.

Orquídia blanca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada