Pastis fred de
marisc
Ingredients
- 16 llesques de pa de motlle
- 400 g de palets de cranc
- 1 llauna de tonyina
- 2 ous durs
- 1 pot mitja de maonesa
- 1 pot de 500 g de tomàquet triturat al natural
- 16 gambes salades
- 1 pot de olives farcides
- Ensiam
- Pastanaga
Elaboració
Es trinxen els
palets, els ous, 10 gambes (pelades) i la tonyina esmicolada.
Es barreja to, i
serà el farcit del pastis.
Muntatge
Amb una plata
plana es col·loca 6 llesques de pa de motlle, es suquen amb el tomàquet, al que
li hauríem afegit l’oli de la tonyina. Damunt hi posarem part del farcit.
Agafarem 6 llesques més de pa i les sucarem amb maonesa per una cara,
col·locant-les damunt del farcit. Continuarem fent la mateixa operació del
començament: tomàquet, farcit i maonesa. S’acaba sucant tota la part de dalt
amb maonesa. S’adorna amb les gambes, l’ensiam, la pastanaga ( al gust de cada
un) i les olives farcides.
Orquídia blanca
Pastis fred de
marisc
Ingredients
- 16 llesques de pa de motlle
- 400 g de palets de cranc
- 1 llauna de tonyina
- 2 ous durs
- 1 pot mitja de maonesa
- 1 pot de 500 g de tomàquet triturat al natural
- 16 gambes salades
- 1 pot de olives farcides
- Ensiam
- Pastanaga
Elaboració
Es trinxen els
palets, els ous, 10 gambes (pelades) i la tonyina esmicolada.
Es barreja to, i
serà el farcit del pastis.
Muntatge
Amb una plata
plana es col·loca 6 llesques de pa de motlle, es suquen amb el tomàquet, al que
li hauríem afegit l’oli de la tonyina. Damunt hi posarem part del farcit.
Agafarem 6 llesques més de pa i les sucarem amb maonesa per una cara,
col·locant-les damunt del farcit. Continuarem fent la mateixa operació del
començament: tomàquet, farcit i maonesa. S’acaba sucant tota la part de dalt
amb maonesa. S’adorna amb les gambes, l’ensiam, la pastanaga ( al gust de cada
un) i les olives farcides.
Orquídia blanca
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada