Ingredients per a 4 persones:
· 1 Pollastre grosset
·
Ceba
·
Alls
·
Tomata
·
Sal
·
Oli d’oliva
·
Julivert
Elaboració
Agafem lo pollastre i el
trossegem a bocins i el fiquem a la cassola amb el oli d’oliva. Trossegem el
pebrot roig, el verd i la ceba i u fiquem dintre de la cassola. Quan estigui
tot doradet afegirem la tomata u taparem i deixarem que es faci. Amb el all i
el julivert el ficarem amb un pot alt amb una mica de cervesa i una mica
d’aigua u passem pel la batedora i una vegada triturat u afegirem al pollastres
deixa 10 minuts fen xup-xup i tanca el foc.
Notes
A la salsa també li podem
ficar ametlla picada o 2 galetes. Al
acompanyament del pollastres també se li pot ficar panses i pinyons
Acuarius
Acuarius
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada