divendres, 12 d’abril de 2013

Pollastre a la cassola



Ingredients per a 4 persones:

·      1 Pollastre grosset
·        Pebrot roig i pebrot verd
·        Ceba
·        Alls
·        Tomata
·        Sal
·        Oli d’oliva
·        Julivert

Elaboració

Agafem lo pollastre i el trossegem a bocins i el fiquem a la cassola amb el oli d’oliva. Trossegem el pebrot roig, el verd i la ceba i u fiquem dintre de la cassola. Quan estigui tot doradet afegirem la tomata u taparem i deixarem que es faci. Amb el all i el julivert el ficarem amb un pot alt amb una mica de cervesa i una mica d’aigua u passem pel la batedora i una vegada triturat u afegirem al pollastres deixa 10 minuts fen xup-xup i tanca el foc.

Notes
A la salsa també li podem ficar ametlla  picada o 2 galetes. Al acompanyament del pollastres també se li pot ficar panses i pinyons

Acuarius

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada