divendres, 12 d’abril de 2013

Pollastre amb gambes



Ingredients per 4 persones
  • 8 Cuixetes de pollastre
  • 12 Gambes
  • 1 Ceba
  • 2 Tomàquets
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 Fulla de llorer
  • 6 Avellanes
  • 4 Ametlles
  • Conyac
  • Oli, sal i pebre
Preparació

Sales les gambes i les poses amb oli en una cassola un minut per cada costat, les treus i les reserves.
Salpebres el pollastre i ho afegeixes al mateix oli junt amb la ceba i el tomàquet trossejat, la cabeça d’alls sencera i la fulla de llorer, ho deixes quasi 1 hora a foc suau. A mitja cocció ho regues amb conyac.
A part, fas una picada amb les avellanes i ametlles i hi afegeixes la ceba, el tomàquet i els alls sense pell del rostit, hi poses mig litre d’aigua i ho tornes a posar a la cassola junt amb el pollastre i les gambes, ho tastes i rectifiques la sal si cal. Ho deixes coure uns 10 minuts més i apagues el foc.
Si veus que queda massa espès posa-hi més aigua.

Majonu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada